جشن فارغ التحصیلی دانشجویان شیمی دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود برگزار شد

1.jpg

با حضور اساتید و مسؤولین دانشگاه و خانواده دانشجویان، جشن فارغ‌التحصیلی دانش آموختگان رشته شیمی دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، جشن فراغت از تحصیل دانش آموختگان کارشناسی رشته شیمی دارویی در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی و با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی، مدیران فرهنگی و حراست این دانشگاه و اساتید و مدیر گروه این رشته، دانشجویان و خانواده‌های آنها برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای برنامه های شاد و مفرح همراه بود معاون فرهنگی و دانشجویی خطاب به دانش آموختگان گفت: "خوشحالم که در این مراسم و در جمع اساتید، دانشجویان و خانواده های محترم آنها حضور پیدا کرده ام و امیدوارم فارغ التحصیلان دوره کارشناسی شیمی دارویی با همت خود بتوانند در مقاطع ارشد، دکتری و یا حتی مقاطع بالاتر ادامه تحصیل داده و این جشن را پایان کار خود ندانند البته فراغت از تحصیل معنی ندارد و انسان باید تا پایان عمر در جهت کسب علم تلاش کند. اما می توان برای گذراندن موفقیت آمیز این دوران جشن گرفت."

حجه الاسلام و المسلمین احمد نظری ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید، دانشجویان و خانواده های آنها و آرزوی موفقیت در کلیه مراحل زندگی برای ایشان، از کلیه اساتید و خانواده های این دانشجویان بابت حمایت های بی دریغ ایشان تشکر کرد و از دانشجویان خواست که قدر این حمایت ها را بدانند.

این مراسم که با برگزاری موسیقی و اجرای کمدی دانشجویان و پذیرایی همراه بود پس از خواندن سوگندنامه توسط دانش آموختگان به پایان رسید.

لینک خبر در خبرگزاری بسیج

• جمعه 02 اسفند 1398
یزدان پناهی

رئیس حوزه ریاست و روابط عمومي دانشگاه

0 نظر

جمعه 16 خرداد 1399 . 02:04 .